På mobilsajten skiljer vi mellan specialspel (långtiddspel) och matchrelaterade specialspel.

Specialspel (Långtidsspel):

I vadslagningsmenyn, klicka på den sport du är intresserad av och du kommer att se de spelalternativ som är tillgängliga.  Välj "Specialare", för att se alla de specialspel som erbjuds för sporten i fråga:

Matchrelaterade specialspel:

Dessa visas på sidan för matchen. Klicka på matchen för att använda de två tillgängliga alternativ som finns för att hitta de specialspel som erbjuds för den specifika matchen:

1. Filtrering:

Du kan använda alternativet Filtrera marknader högst upp på sidan. Här får du en klar överblick över allt som erbjuds för en viss match. Specialspelen markeras nedan:

2. Skrollning:

Skrolla helt enkelt ner till slutet av sidan. Där kommer du att hitta specialspelen för matchen i fråga: