När du väljer ett nytt lösenord för ditt konto, tänk på att skapa ett säkert lösenord.

Ditt nya lösenord MÅSTE:

· innehålla 8 till 10 tecken

· innehålla minst en bokstav

· innehålla minst en siffra (0-9)

· innehålla minst ett av följande specialtecken !@#$%^&*()_ men inget mellanslag

Det FÅR INTE

· innehålla ditt för- eller efternamn

· innehålla den första delen av din e-postadress (innan @-symbolen)

· innehålla ditt användarnamn eller kund-ID

· innehålla svaret på din säkerhetsfråga

· vara ett lösenord som använts tidigare

Om ditt nuvarande lösenord är mer än 10 tecken långt, vänligen ange endast de första 10 tecknen när du ombeds att ändra ditt 'Nuvarande Lösenord".

När du anger ditt lösenord, tänk på att vårt säkerhetssystem är skiftlägeskänsligt, så glöm inte skiftlägesinställningen för ditt nya lösenord.

Det är mycket viktigt att du aldrig delar ditt lösenord med andra eller lämnar din dator utan uppsikt när du är inloggad på kontot.